TR
MART 2014

1000 OFİSLE ADINI YAZACAK

HÜRRİYET / 16.03.2014 DAP Yapı, Kağıthane ve Çağlayan bölgelerinde 2012 yılında başladığı ofis projelerinin sayısını kısa sürede artırdı. Bölgedeki fabrika arazilerini geliştirmeye devam eden şirket, Z Ofis, Bumerang ve İ Ofis'ten sonra A Ofis'in inşaatını başlattı. Bölgede iki proje daha hayata geçireceklerini söyleyen DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, diğer projelerinin mimarisinde olduğu gibi yeni tasarlayacağı projelerden birinde de isimin harflerinden birini kullanacağını belirtti. Yılmaz, yeni projelerden birini Y şeklinde yapacağını ve böylece adını yazacağım kaydetti. Yılmaz, "Yeni projelerle yaklaşık 1000 ofis olacak ve bölgeyi DAP Ofis Vadisi'ne dönüştüreceğiz" dedi.

Ofis Talebi Yükseliyor
Yeni metro hattına 100 metre mesafede yer alan A Ofis projesinin 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede büyüklüğü 51-300 metrekarelik 61 adet ofis alanı ile 45-140 metrekare arasında değişen 12 adet dükkan bulunuyor. Projelerin başta Arap ülkeleri olmak üzere pek çok Ortadoğu ve Avrupa ülkesinin takibinde olduğunu beliten Ziya Yılmaz, "Yurt içinde, Ankara, Bursa, Trabzon, Gaziantep, Adana, Kayseri gibi illerden, yurt dışından da Almanya, Amerika, Suudi Arabistan, İsviçre ve Mısır gibi ülkelerden alıcı ve yatırımcı müşterilerimiz geliyor. Ticari emlak piyasasındaki prestijli ofis talebi her geçen gün yükseliyor" dedi.

Yılmaz aynı bölgedeki Z Ofis projelerinin yüzde 60 prim yaptığını ifade etti. A Ofis projesi de fiyat aralığı 287 bin lira ile 700 bin lira arasında değişiyor. Projenin 8 ila 10 yılda kendini amorti etmesi bekleniyor.
 
  • BASINDA BİZ
  • 16.03.2014
  • HABERİ PAYLAŞ :
Dap Yapı WhatsApp Hattı